I denne spøkelsesbyen kan du bo gratis i sommer… hvis du tør!


Sommerferie! For folk flest betyr det en avslappende uke i Tyrkia, eller en tur til Sør-Norge for å nyte kald pils i bibelbeltet. Men for de av oss som heller mot det litt mer… alternative… kan kanskje dette være noe for oss! Du kan nemlig bo helt gratis i en ekte spøkelsesby i sommer! Så hva med å droppe storbyferien eller Tyrkia i sommer? Ingenting er bedre enn en ekte spøkelsesferie!

Hvis du legger ferien til den øde spøkelsesbyen Garnet i Montana kan du slippe unna alt av moderne bråk og teknologi. Du kan vandre gatelangs i den forlatte og skremmende landsbyen, helt alene. Hvis det høres ut som noe for deg så bør du lese videre.


Garnet er USAs mest hjemsøkte spøkelsesby. Innbyggerne i denne byen kommer gjerne frem om natta, men noe levende menneske treffer du neppe. Lokale historikere forteller om en by som som ser ganske så vanlig ut på dagtid, men som forandrer seg når mørket senker seg.

Spøkelsesaktige stemmer kan høres fra de forlatte husene om natta, og pianoet i saloonen spiller fra tid til annen uten at noen er i saloonen.


Hvert år velger noen få mennesker med sterke nerver å bo i den forlatte spøkelsesbyen for å holde den vedlike. De jobber også som guider for de som kun våger seg inn her på dagtid.

Hvis du velger å ta en sommer i Garnet må du forberede deg på primitive boforhold. Her finnes ingen strøm, innlagt vann eller internett. Du kan lese mer om Garnet her.

Kommentarer

kommentarer

Leo Lunde

Leo er personen bak Creepysaker.no, og har en lidenskap for det overnaturlige, paranormale, og sjokkerende. Hvis du kunne vært flue på veggen hos Leo ville du sett han grave gjennom obskure nettsider på jakt etter merkelige nyheter og historier. Han har også en interesse for det okkulte og identifiserer seg selv som en filosofisk satanist.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi tror du vil like disse

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format