Ewan McGregor spiller Danny Torrance i The Shining-oppfølgeren Doctor Sleep


Vi kan nesten forestille oss at regissør Mike Flanagan sender et par skumle tvillinger til Ewan McGregors hus for å be ham om å “komme og leke med oss”.

Men det er nok bare vanlige og kjedelig kontraktsforhandling. Uansett, McGregor har fått rollen som Danny Torrance i The Shining-oppfølgeren Doctor Sleep.

Doctor Sleep ble utgitt av Stephen King i 2013, og viser historien om den voksne Danny, som vi møtte som en liten og redd gutt med spesielle evner i The Shining. Han er belastet med traumer fra sine yngre dager, og viser faretruende tegn på hans fars voldelige tendenser.

Med både raseriproblemer og alkoholproblemer er Danny på god vei til å bli som sin far, Jack Torrance, men Danny velger etterhvert å bli edru for å bruke sine synske gaver for å hjelpe døende mennesker. Etter å ha dannet en psykisk forbindelse med en ung jente som har lignende evner oppdager han en skummel gruppe som prøver å drepe de som har slike krefter ved å suge kraften ut av de med tortur og drap.

Warner Bros. har utviklet boken til filmlerretet siden 2016, og takket være suksessen til It er det nå blitt fortgang i produksjonen.

King har også gitt sin velsignelse til at McGregor får spille rollen, så kanskje han blir mer fornøyd med filmatiseringen av Doctor Sleep. Som kjent var King meget misfornøyd med Stanley Kubrick sin versjon. King laget en egen mini-serie basert på boken flere år senere, men denne fikk en lunken mottakelse.

Kommentarer

kommentarer

Leo Lunde

Leo er personen bak Creepysaker.no, og har en lidenskap for det overnaturlige, paranormale, og sjokkerende. Hvis du kunne vært flue på veggen hos Leo ville du sett han grave gjennom obskure nettsider på jakt etter merkelige nyheter og historier. Han har også en interesse for det okkulte og identifiserer seg selv som en filosofisk satanist.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi tror du vil like disse

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format