5 sanne historier om forheksede og hjemsøkte dukker


Det er merkelig hvordan objekter som overhodet ikke er ment som skremmende kan bli så creepy. Hjemsøkte dukker har i århundrer vært en frykt for mange. Det har tilogmed blitt laget skrekkfilmer om hjemsøkte og onde dukker. Fra å være et uskyldig leketøy til å bli en drapsmaskin – disse sanne historiene om forheksede og hjemsøkte dukker er både skremmende og creepy!

Les videre hvis du tør, men om du har en dukke i rommet er det kanskje best å gjemme den bort først…

 

#1 – “Robert,” dukken som alltid ser på deg

Først ut blant de skremmende lekene er “Robert” som opprinnelig tilhørte forfatter og maler Robert Eugene Otto. Denne dukken er kjent for å flire, flytte seg fra rom til rom, og den forårsake ulykker i huset den befinner seg i. Det er også mange historier om at Robert liter å følge med på folk fra vinduene på loftet der han lå gjemt frem til 1974. Robert ble donert til Florida Fort East Martello Museum i 1994, og der bor han fremdeles. De ansatte sier at mystiske hendelser forfølger dukken når den blir satt på utstilling. Noen gjester påstår de har sett han snu på hodet sitt for å følge med når de passerer utstillingen.

#2 – “Mandy,” dukken med det onde smilet

Mandy har skremt livskiten ut av de ansatte og frivillige på British Columbia Quesnel and District Museum siden 1991. Kort tid etter at hun ble donert til muséet begynte mystiske hendelser å skje. Lyden av fottrinn der ingen var tilstede og kontorutstyr som forsvant på mystisk vis forekommer ofte. Museumets gjester følte seg ofte urolige rundt dukken, og de fleste reagerte på det “onde smilet” som Mandy er så kjent for.

#3 – “Okiku,” dukken som gror hår av seg selv

I 1918 kjøpte 17 år gamle Eikichi Suzuki en dukke til sin søster, Okiku. Hun ble raskt glad i dukken, og ga henne sitt eget navn. Okiku døde et år senere etter en intens feber, og familien bygde et alter til minne om datteren hvor de plasserte dukken Okiku som hun var så glad i. Kort tid etter begynte familien å legge merke til at håret til dukken ble lenger og lenger. De er til dags dato overbevist om at dukken inneholder sjelen til deres døde forfeder, og håret.. Det vokser fremdeles.

#4 – “Harold,” dukken med en forbannelse

“Harold” ble lagt ut for salg på eBay i 2003, og selgere påstod da at dukkens nærvær i hjemmet deres tok livet av katten deres, at den påførte de kroniske migrener, og at de hørte barnestemmer fra kjelleren. “Harold” byttet eier mange ganger over de neste årene, og alle har vært plaget med mystiske dødsfall og sykdommer. Dukkens siste eier, Anthony Quinata, hevder han utførte en eksorsisme på dukken, og at han aldri vil snakke om dukken igjen.

#5 – “Annabelle,” dukken som beveger seg på egenhånd

Historien om Annabelle involverer den unge studenten Donna, som fikk dukken i bursdagsgave fra sin mor. Donna og romkameraten Angie ble raskt overbevist om at dukken var levende etter flere bisarre hendelser. Hver gang de kom hjem fant de dukken på et nytt sted, eller et annet rom. Etter at en av deres venner ble angrepet av en usett kraft tok jentene kontakt med Ed og Lorraine Warren – to okkulte etterforskere, som tok med seg Annabelle til sitt museum, hvor hun fremdeles bor i dag. Historien om Annabelle har blitt til en rekke skrekkfilmer, alle basert på etterforskningene til Ed og Lorraine.

 

Kommentarer

kommentarer

Leo Lunde

Leo er personen bak Creepysaker.no, og har en lidenskap for det overnaturlige, paranormale, og sjokkerende. Hvis du kunne vært flue på veggen hos Leo ville du sett han grave gjennom obskure nettsider på jakt etter merkelige nyheter og historier. Han har også en interesse for det okkulte og identifiserer seg selv som en filosofisk satanist.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi tror du vil like disse

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format